Worldwide Photo Walk : Final

In 1. Новини

Първо бих искал да благодаря на всички, които се появиха в събота. Приятно ми беше да се запознаем наживо и да поснимаме заедно.

Качването и подбора приключиха, победителите са обявени тук:

http://www.photoshopuser.com/photowalk/winners.html

Победителя от Worldwide Photo Walk в София е Лидия Кулекова.

Конкретния кадър, който избрах е този:


Причините за избора ми са няколко – първо, Лидия направи едно чудесно представяне като цяло. Показа няколко много добри кадъра, така че за мен остана само двоуменето кой от тях да пусна. Второ, директно ще кажа, че се оглеждах за нестандартен кадър – нещо, което да е интересно и неочаквано като кадър.
Не мога да кажа, че избора ми беше лесен, защото кадрите на Ивайло, Yovko, Васил Николов /valetvitor/, Piks и ntsekov бяха силна конкуренция на победителя.

Всъщност, очакванията ми за резултатите от тази фото-разходка бяха надминати. Предположих, че позиционирането на събитието като “социално” – ще повлияе негативно на резултатите, но не бях прав.

В глобален план победителят е този кадър:

Suhaimi Abdullah, Singapore

на Suhaimi Abdullah от Сингапур и аз лично съм съгласен с избора на Скот, макар добрите кадри в състезанието изобщо да не са малко. Има неща в раздел “котенца”, “птиченца” и т.н., но като цяло са по-добри, отколкото аз очаквах, че ще бъдат.

Честито на Лидия и останалите победители! Благодаря на всички за участието!

Comments

  1. Похвално…

    Това е един от изолираните случай, в който съжелявам, че не живея в София!

  2. Браво на Лидия, кадъра мачка :)

    Всъщност само малко съм изненадан че на някои от кадрите има доста обработка, мислих си че ще иска да са “по-натурални”, или можи би просто съм си въобразил че трябва да е така :)

    Както и да е в световен мащаб много добри кадри :)

    Съжалявам че не бях в София тогава